Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Controls, User Interface, and the STO Gateway (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Controls unresponsive - cant activate >1 skill at a time? (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=102481)

Archived Post 02-04-2010 10:07 AM

Controls unresponsive - cant activate >1 skill at a time?
 
I'm not sure what the deal is but every time I try to activate two powers in rapid succesion it...doesn't work. Sometimes the second power even has its graphic go off without actuallying activating. This is intensely frustrating and has lead to death more than once.

Anyone else?

Archived Post 02-04-2010 10:29 AM

Yes I think me as well. Learning to triple-click over here.

Archived Post 02-04-2010 10:31 AM

Yea, I think there's a slight delay between skill uses, gotta wait for the first skill to just go off before the second..

Archived Post 02-06-2010 08:14 AM

This happens to me all the time and is VERY frustrating. I often miss a photon shot while turning because either the high yield didn't trigger or the fire command didn't trigger and by the time I notice it the target is out of the arc.

Please look at this Cryptic. If it's a server/client sync issue then we need skill queuing.

Has anyone else bugged this? I'm pretty sure I did but I'll check the next time I'm in-game.

-Forjo

Archived Post 02-06-2010 10:02 AM

Yes,

It is very frustrating that keypresses often don't work correctly and sometimes even will activate the "activated" graphics of an ability without it actually firing off. I constantly have to look at my hotkey bar for misfired abilities and mash hotkeys several times to get things to work correctly.

Please make my keypresses actually work, this is very basic stuff and very important in a game!

Archived Post 02-06-2010 11:18 AM

I must say this is extraordinarily irritating in PVP... no sir RSP wasn't actually on, it was only fake on... lol :(

Archived Post 02-06-2010 11:35 AM

I am having same issue, even as far as fire all weapons, it seems like the cooldowns keep restting for my cannons and some times it takes 5 sec or more of not hitting any button until i can fire my weapons, very aggravating.

Archived Post 02-13-2010 09:47 PM

This right here is my biggest problem with the game, in my t4 escort my powers often take 2-3 mouse clicks to work, this is probably becuase i am having to spam the spacebar so much. The worst is with my emergency power to shields... i hit it, the graphic plays, but nothing ACTUALLY happens, and timer does not reset... this is a major false positive in the heat of pvp. If i wasnt a lifetime member, this could very well be a showstopper as it is something I deal with on a very normal basis

Archived Post 02-14-2010 05:26 AM

I'll throw my substantial weight behind this one... it's incredibly annoying that the controls are so unresponsive. Sometimes I have to press the attack pattern alpha button 2 or 3 times for it to activate. Very annoying.

Archived Post 02-14-2010 05:33 AM

I think it has to do with server lagg
 
Thats my 4 cents (because I want to keep the extra 1 cent) for profit while every one else dousnt get the full 5 cents they paid for.


(Currently: Retrieving List of Characters)


All times are GMT -7. The time now is 02:25 AM.