Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Bug with my ship making game unplayable for me (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=113481)

Archived Post 02-11-2010 08:13 AM

Bug with my ship making game unplayable for me
 
Please help,
I got my promotion to Commander last night, stripped my old escort of parts, went and bought my heavy escort but for some reason it went into my inventory as an icon instead of appearing with my other ships as they had in the past. I right clicked and selected "equip" and the icon disappeared - my ship now shows up when I press "k" with my officers and with my old escort. When I go to the shipyard to make my new ship my active one there is nothing listed but my old escort which i cannot put any equipment back on for some reason. Ive already purchased and equiped items for my new escort but cannot make it my active ship - - I am relucatant to purchase another with money fearing a repeat of this ssame bug so basically the game is currently unplayable for me until I get some help.

Archived Post 02-11-2010 08:26 AM

I, along with many other people, are experiencing this bug too. I was never a hater of this game but this one might be the straw that breaks the camels back. I got admiral last night and i bought 2 ships - the recon science and deep space science and i cant select either of them! I thought the severs going under maintenance would fix it... i assumed too much.

Archived Post 02-11-2010 08:38 AM

Jezz if its a on going thing for lots of players you'd think we could at least get a response or post on here acknowledging they are aware of it and working on a fix

Archived Post 02-11-2010 08:43 AM

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=111730

There's a thread with a few people who are experiencing this problem. Ticket queue times are looking to be 2+ days at the minimum, and we're unable to use our ships. We can't even discharge/dismiss them to buy replacements (although for some, this is an unsuitable option).

I wish I had a work around for you guys. Sadly, I'm stuck waiting for a GM response.

Archived Post 02-11-2010 08:57 AM

Thanks for the info, dang shame so many folks having the issue and no post from a dev and no known work around.

Archived Post 02-11-2010 09:04 AM

ya, normally i dont get mad at cryptics screw ups but this one ruins the game... 2 days plus... thats insane. Guess i might have to make a new character :(

Archived Post 02-11-2010 03:41 PM

yea my wife, "Dkeffer" is debating on starting over as well, personally I'm waiting on her to get this resolved before I advacen anymore so its screwing both of us

Archived Post 02-11-2010 04:10 PM

For future reference lets put all posts regarding this topic under http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=111730

It will make our case more noticeable. Include any pressing information you wish to share. I have emailed forum GMs as have others.

Archived Post 02-11-2010 04:55 PM

I heard of something similar to this earlier today. I'm making sure we have someone looking into this, don't worry. :)

Archived Post 02-11-2010 05:00 PM

Hey Phoxe, this is Keffer, Dkeffer is my wife, first we apprecaite your help but wanted to add we've tried a previously mentioned "Fix" by standing on the consloe and it did not help, feel free to examine her acct directly to see exactly what we mean, her new ship is listed as if it was an officer.


All times are GMT -7. The time now is 10:04 PM.