Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Controls, User Interface, and the STO Gateway (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Screenshots and the HUD (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=114194)

Archived Post 02-11-2010 06:15 PM

Screenshots and the HUD
 
Every time I take a screenshot, it does not show the HUD. No big deal but now I want to enter my biography into the Atari contest and it asks for a screenie of the bio- which I can't seem to take.

Any answers to this? I can't find an option anywhere to turn on the HUD in screenshots.

Archived Post 02-11-2010 07:11 PM

/bump for an answer.

Archived Post 02-11-2010 07:57 PM

Printscreen does a screenshot with no ui by default, but it can be changed if you bind printscreen to a different command.

The various commands available for screenshots are:

/screenshot
/screenshot_ui
/screenshot_jpg
/screenshot_ui_jpg

and a few more, I think there is png available instead of jpg, and I think the default is bmp(?).

Archived Post 02-11-2010 07:57 PM

/screenshot_ui to get a screenshot in Targa format including the UI.
/screenshot_ui_jpg to get a screenshot in jpeg format including the UI.


All times are GMT -7. The time now is 01:14 PM.