Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Academy (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Switching between power levels (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=117871)

Archived Post 02-14-2010 11:00 PM

Switching between power levels
 
Is there a way to add a keybind so that you can switch between the preset power levels using the keyboard? I was looking through the keybind menu and didn't find anything.

Archived Post 02-14-2010 11:36 PM

That would be super handy.

Archived Post 02-14-2010 11:38 PM

drag the little buttons from the power setting system into the tray? i havent bothered since its easy to push the little button when i want to change and my tray is full of other usefull things.

Archived Post 02-14-2010 11:51 PM

From SquadraCorse

Quote:

Originally Posted by SquadraCorse
You can use the following keybinds to map the power presets to whatever keys you like. Just copy & paste or retype them into the chat like you would any other / command. You can change F9-F12 to whatever keys you want (F1-F4, A-Z, 1-0, Space, Delete, etc.). They're in the same order they appear on the power setting control - 0=Attack, 1=Defense, 2=Speed and 3=Balanced. Search the forums for "keybinds" if you want to learn more.

Hope that helps,

- SC


/Bind F9 GenButtonClick PowerLevel_Preset_0
/Bind F10 GenButtonClick PowerLevel_Preset_1
/Bind F11 GenButtonClick PowerLevel_Preset_2
/Bind F12 GenButtonClick PowerLevel_Preset_3


Archived Post 02-15-2010 12:21 AM

I love you so much right now.

/Bind Shift+1 GenButtonClick PowerLevel_Preset_0 for the win :D


All times are GMT -7. The time now is 06:19 PM.