Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Graphical and Sound Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=148)
-   -   blackscreen on loading finshing (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=136485)

Archived Post 03-10-2010 09:16 PM

blackscreen on loading finshing
 
Hey guys just bought sto today and install patched etc.
after i finshed making my toon and accepting everything game loads (going into game world i presume) it loads then gives me a black screen no sound mouse moves with the little triangle pointer but game is frozzen and i have to ctrl alt del out of the game tryed running in safe mode and get the same resault... anyone able to help
im on a toshiba satilite pro L300
using an intell 965 chipset

Archived Post 08-24-2010 07:49 PM

game freezing
 
i am also trying to load on laptop Dell inspiron 1526 with a mobile intell 965 express chip set family driver version 7.14.10.1409. i can start the game do toon creation but when i go to start the game it gets stuck on the game screen the music plays in backgroun and i can force shutdown game. any suggestion on what could be issue.
Thanks
Buba@Buba3333

Archived Post 08-24-2010 09:07 PM

Quote:

Originally Posted by Buba3333 (Post 2977944)
i am also trying to load on laptop Dell inspiron 1526 with a mobile intell 965 express chip set family driver version 7.14.10.1409. i can start the game do toon creation but when i go to start the game it gets stuck on the game screen the music plays in backgroun and i can force shutdown game. any suggestion on what could be issue.
Thanks
Buba@Buba3333

Figured out the prob laptop intell chipset needs to be forced updated from intell web site to version 7.15.10.1666


All times are GMT -7. The time now is 02:43 AM.