Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Why do I have to keep logging into the forums? (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=144389)

Archived Post 03-27-2010 08:27 AM

Why do I have to keep logging into the forums?
 
This has been going on for as long as the forums have been here. What's the point of a "remember me" button if the forums aren't going to remember me???

Archived Post 03-27-2010 08:30 AM

Maybe there was a change in your browser settings or something. I remember my computer use to never keep me logged into anything.

Archived Post 03-27-2010 08:31 AM

I have the same problem. Its just STO nothing else.

I use safari if that helps.

Archived Post 03-27-2010 08:37 AM

Quote:

Originally Posted by Rojon (Post 2453210)
This has been going on for as long as the forums have been here. What's the point of a "remember me" button if the forums aren't going to remember me???

I've been wondering the same thing. It seemed to work for awhile, but now it's every time I close the browser for any period of time.

Please take a look, forum team. :)

Thanks!

-Forjo

Archived Post 03-27-2010 08:47 AM

Go to the main website. Log in there, and check the box between the password and the "GO" button, then hit "GO".

That box is the "Remember Me" option, just unlabeled (at least, it's unlabeled in my browser.

If you're already logged in, log out and back in, checking the box.

While this persists for me just fine at home, I have to redo it about once a week at work.

Archived Post 03-27-2010 08:56 AM

Quote:

Originally Posted by Tripp_Hazzard
Go to the main website. Log in there, and check the box between the password and the "GO" button, then hit "GO".

That box is the "Remember Me" option, just unlabeled (at least, it's unlabeled in my browser.

If you're already logged in, log out and back in, checking the box.

While this persists for me just fine at home, I have to redo it about once a week at work.

Yeah I have no problem on the main page, details in already and I just click ok. If I go direct to a page though it's different, I am fine with that. If you have problems on the main page it is probably your browser settings.

Archived Post 03-27-2010 01:12 PM

Quote:

Originally Posted by Anuhart
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

I think brain sig your my broke.

Archived Post 03-27-2010 03:27 PM

Quote:

Originally Posted by Tripp_Hazzard
I think brain sig your my broke.

And the originator was serious http://encyclopediadramatica.com/Has...k_more_like%3F

Archived Post 03-27-2010 06:37 PM

Quote:

Originally Posted by Anuhart

ow ow ow ow ow ow . . . broken no, still brain

:)

Archived Post 03-27-2010 09:02 PM

Quote:

Originally Posted by Tripp_Hazzard
Go to the main website. Log in there, and check the box between the password and the "GO" button, then hit "GO".

That box is the "Remember Me" option, just unlabeled (at least, it's unlabeled in my browser.

If you're already logged in, log out and back in, checking the box.

While this persists for me just fine at home, I have to redo it about once a week at work.

Please note in my original post I mentioned using the "remember me" box...


All times are GMT -7. The time now is 12:22 AM.