Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Controls, User Interface, and the STO Gateway (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Fleet Uniforms No Longer Saving Proper Color Settings! (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=144629)

Archived Post 03-27-2010 03:02 PM

Fleet Uniforms No Longer Saving Proper Color Settings!
 
Ever since the Season One update, the fleet uniforms that can be saved do not keep the proper color selections. When I define a fleet uniform, I choose very specific colors I want to use, as I am a bit of a perfectionist on that. When I'm happy (for a while, lol) with something I've created, I dump it into the fleet uniforms for my fleet so that other members can wear it.

Ever since Season One, it no longer keeps the colors I select, and instead will save a darker, more faded version of the colors I picked. Example:

Here's what the uniform colors are SUPPOSED to look like
Here's what the fleet uniform saves instead

For some reason, black and the "gold" color I picked save just fine, but red, other shades of yellow, and blue all default to the darker colors on the right side of the color chart.

I have already submitted this as bug report 778,236 ingame, but I felt it was important to include additional information that I was unable to put into the ticket, as well as to see if anyone else is having this same issue.

Archived Post 03-27-2010 11:42 PM

Hoping someone notices this.

Archived Post 03-29-2010 11:00 PM

I've made an internal ticket for this, and will look into it. Thanks for the heads up!


All times are GMT -7. The time now is 04:17 AM.