Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Graphical and Sound Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Please Help (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=155016)

Archived Post 05-03-2010 07:32 AM

Please Help
 
Hi

Ive been playing since pre-order , but when on a station or ground etc i get bad slowdown and i have to lower settings right the way down.

I have no problems with any other game on max settings , only in STO.

For instance when i try to move the camera around my character when on the ground it is real hard to move it and it drags around very slow and stuttery.

BUT!

When i make a NEW character it is fine and none of the above problems exist , this is really confuseing and i want to play my main character that i love , why would it do thison just my main character , could it be something to do with my avatar?

Cant play much longer like this so please help me if you can.

Specs:

Intel core2 duo 7800 @ 2.40ghz
4gb ram
Windows 7
Geforce 8800M gtx

Archived Post 05-03-2010 11:38 AM

Do you use any special Character / Species that came with pre-order?

Archived Post 05-03-2010 12:34 PM

No nothing , i am a male alien appearance but looks human , i changed my whole appearance earlier and it made it slighlty better but still bad slowdown when i play as my main.

Tested with another character again and its zips along nicely , its just my main thats slow , i cant understand it there must be a reason for this as ts not all characters just the one :(

Archived Post 05-03-2010 12:49 PM

Hmm... That is quite odd indeed...

Sorry mate... cant help you ATM... I would need to know a lot more about your system and setup to do so.

Archived Post 05-03-2010 12:56 PM

Thanks for trying , anyone else , a dev?


All times are GMT -7. The time now is 12:50 AM.