Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Graphical and Sound Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=148)
-   -   470 gtx (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=161505)

Archived Post 06-07-2010 10:03 AM

470 gtx
 
the other morning i had mentioned in global chat i had a graphic issue, i think a gm was helping me and filing a ticket on behalf.

470gtx running the 257.xxx drivers (i think theyre the beta drivers) i was having flashing where the shadows were supposed to be on any ground areas. i leared that it only does this when the shadows are set to low or off, medium and high there are no issues. (except the inital lag to draw everything) i didnt really know where else to put this. :)

Archived Post 06-07-2010 10:04 AM

Don't use those Beta drivers.
They are well known to have a lot of graphical issues with STO.

Archived Post 06-07-2010 11:07 AM

I am using them in STO atm and I have rarely seen the issue you describe. Alt-tabbing for me gets rid of 99% of the time. The issue only returns the next time I alt-tab.

Archived Post 06-07-2010 05:09 PM

Quote:

Originally Posted by Alexraptor (Post 2730116)
Don't use those Beta drivers.
They are well known to have a lot of graphical issues with STO.

actually i had the issue witht he 197.xxx driver as well which is why i tried out the beta drivers. i dont have any issues at any of the setting except when the shadows are set to low/off thats the only time i had any issues. i just think its odd that when the settings are lower the issuse is there but at high/medium its fine lol.

Archived Post 06-08-2010 04:47 AM

I have a question for you Matteo, what are the rest of your system specs? I will try to get back with you as soon as I can (i'm at work) but please let me know what else is going on system-wise and maybe I can give you a clearer picture.

Archived Post 06-08-2010 01:13 PM

Quote:

Originally Posted by Patrochlus
I have a question for you Matteo, what are the rest of your system specs? I will try to get back with you as soon as I can (i'm at work) but please let me know what else is going on system-wise and maybe I can give you a clearer picture.

i apreciate the help, but there really isnt a problem as long as i run the shadows at medium or higher quality. just thought it was odd is all.


All times are GMT -7. The time now is 09:25 PM.