Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Star Trek Online General Discussion (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=128)
-   -   No diplomacy uniform? (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=171677)

Archived Post 07-29-2010 01:28 PM

No diplomacy uniform?
 
I reached ambassador and I can't find my diplomatic uniform. Is the diplomacy uniform available yet, if so how do I get it?

Archived Post 07-29-2010 01:34 PM

Assuming that you reached Ambassador, then you should have it. It might got bugged somehow. Somewhat impressed that it only three days for someone to get to Ambassador assuming this is on live.

Archived Post 07-29-2010 01:35 PM

Quote:

Originally Posted by starkaos (Post 2901070)
Assuming that you reached Ambassador, then you should have it. It might got bugged somehow. Somewhat impressed that it only three days for someone to get to Ambassador assuming this is on live.

Yes I'm an ambassador and yes it's on live but there is not option for the costume in the tailor that I can see. :confused:

Archived Post 07-30-2010 01:48 PM

Day 2 of my status as ambassador and still no ambassador jacket. I am able to load the full uni on my female BOFFS but the only thing working on my male BOFFS or my VA are the pants and shoes. The jacket isn't working on males. :(

Archived Post 07-30-2010 03:09 PM

We're looking into it.

Archived Post 07-30-2010 03:41 PM

Quote:

Originally Posted by Wilv (Post 2904389)
Day 2 of my status as ambassador and still no ambassador jacket. I am able to load the full uni on my female BOFFS but the only thing working on my male BOFFS or my VA are the pants and shoes. The jacket isn't working on males. :(

Could be the reason why I was able to use it during tribble and others were not.

Archived Post 07-30-2010 03:54 PM

Well, it wouldn't surprise me if it wasn't there....I have been at my wits end trying to get diplo points and I mostly am offered ground combat for explores...what is going on with the cycling of the missions?

Speaking of which....what is going on with the loading of these explore mission maps for planet/base interaction?

Archived Post 07-30-2010 04:16 PM

The fix has already been made and should be in a patch early next week.

Thanks for the report!

Cheers,

Matt

Archived Post 07-30-2010 05:47 PM

While we're discussing uniforms here, the admiral jacket on MALES does not allow the fleet emblem to be selected. The menu for it just doesn't show up.

Archived Post 07-30-2010 05:47 PM

Quote:

Originally Posted by mhighison (Post 2904795)
The fix has already been made and should be in a patch early next week.

Thanks for the report!

Cheers,

Matt

Quote:

Originally Posted by jmattson (Post 2904638)
We're looking into it.

As always TY folks for the response and the quick work.

Also, ty Matt for responding to my PM about this in game today :)


All times are GMT -7. The time now is 05:11 PM.