Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Controls, User Interface, and the STO Gateway (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Fleet name display (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=184834)

Archived Post 10-18-2010 09:20 PM

Fleet name display
 
I don't know about anyone else, but I would love the option to display not only our character's name and the ship name above your ship, but also the fleet name, if you have one. It kinda irks me that, if you want to advertize your fleet in game, you have to do it by altering your ship's name. If it's a good idea, how do we get the devs to pay attention to this thread?

Archived Post 10-18-2010 11:06 PM

this i agree upon, since it can be a text block that will grab the name via a query from the fleet window and thus auto update as needed.

Archived Post 10-24-2010 12:45 PM

thats a good idea

Archived Post 10-24-2010 12:51 PM

do what most of us do (until the devs fix it)

run a tag in your ship name:

U.S.S. Ulysses -12th-
NCC-97502

Archived Post 10-24-2010 02:05 PM

^ That's exactly what the OP is complaining about. We shouldn't have to alter the names of our ships just to signify what fleet we are in.


All times are GMT -7. The time now is 09:49 AM.