Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Galactic News Network (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Dynamic Patching Issue (November 2, 2010) (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=186892)

Archived Post 11-02-2010 02:40 PM

Dynamic Patching Issue (November 2, 2010)
 
Players may notice intermittent connectivity in star clusters such as B'tran today. We are aware of this issue and are working on a resolution. Thank you, The Star Trek Online Team

Archived Post 11-02-2010 03:05 PM

As well as having this probelm in BTran I also had it in Kelvani Belt. If that helps.

Archived Post 11-02-2010 03:13 PM

Quote:

Originally Posted by StormShade
Players may notice intermittent connectivity in star clusters such as B'tran today. We are aware of this issue and are working on a resolution. Thank you, The Star Trek Online Team

PVE story missions are broken as well.

Archived Post 11-02-2010 03:16 PM

also same problem spotted at 'deferi captives daily/breen patrol' mission in orellius setor. The loading screen stays there for 'ever'... after 6 min i rebooted.

regards

Archived Post 11-02-2010 03:17 PM

k-7 is dead :O

Archived Post 11-02-2010 03:17 PM

I'm curious what the devs did to break it this time? Something on Tribble that backfired to Holodeck also?

Archived Post 11-02-2010 03:22 PM

You'd think something that keeps breaking would be fixed...

I was of the understanding that this was tied to all Cryptic games somehow. Maybe the people in charge of that need some more incentive to keep things going?

Archived Post 11-02-2010 03:32 PM

Could this problem also be affecting the loading of other missions? There a quite a few reports of people crashing or timing out on load screens. I've tried to get into the Kelvani Belt 4 times and it times out each time.

-Forjo

Archived Post 11-02-2010 03:43 PM

Heck I can't even get past to the launcher. It keeps trying to update the launcher but can never connect. I had no problems up until today. Any ideas what may be the cause? Its not my ports, direct x, firewall or browser or antivirus. I already looked into all of that. :confused:

Archived Post 11-02-2010 03:51 PM

Friend of My Enemy mission in Iota Pavonis sector block same problem.


All times are GMT -7. The time now is 07:02 PM.