Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Foundry for Star Trek Online - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=212)
-   -   Internal server error attempting to play map... (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=191787)

Archived Post 12-04-2010 11:54 AM

Internal server error attempting to play map...
 
I am not sure if this is a error I caused.

I came back Saturday afternoon and logged in the Foundry. I loaded up my unpublished story to do some work on it. When I went to 'play mission' the game reported this:

Internal server error attempting to play map...

Was this something I did, or is the server having issues?

Thank you

Archived Post 12-04-2010 11:57 AM

My solution so far is this...
 
I did not delete my character, but I made a new version of my unpublished story.

Archived Post 12-04-2010 01:00 PM

My project is doing the same thing with that error too. Maybe its just network issues?

Archived Post 12-04-2010 01:20 PM

Have a look into the FAQ.

I had this issue earlier too. I needed to create a new testing toon. When I opened my project with the new toon, I was able to "play" the mission in testing mode.

Archived Post 12-04-2010 10:08 PM

Quote:

Originally Posted by LoWNapalm (Post 3203033)
Have a look into the FAQ.

I had this issue earlier too. I needed to create a new testing toon. When I opened my project with the new toon, I was able to "play" the mission in testing mode.

I have this problem as well. I will look at the new toon idea.

Archived Post 12-04-2010 11:07 PM

I have this issue all the time.

I just log out then log back in: Works most of the time.

Archived Post 12-04-2010 11:32 PM

known issue
if logging out than back in doesn't work
back out of foundry
delete to foundry toon you were using
make a replacement
go back in, should work for a while now


All times are GMT -7. The time now is 07:11 AM.