Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Foundry for Star Trek Online - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=212)
-   -   Edit complet project, open project too long and disconnect (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=191809)

Archived Post 12-04-2010 01:53 PM

Edit complet project, open project too long and disconnect
 
Hi,

I finished a mission but it's not published.
I want to open the project and edit it, but during starting Cryptic Foundry Project loading, after 60%
The game stop loading the project and go back to the login page.
message : "Timeout". I can't do nothing during the loading.

Too many people at this time ?

Archived Post 12-04-2010 01:55 PM

Yep, I think so too.

I'm having problems moving inbetween maps and so on... constantly getting logged aut, etc.

I guess the foundary and all the people trying it out are hammering tribble to death right now ;)

Archived Post 12-04-2010 02:08 PM

Yeah happening to me too.

Archived Post 12-04-2010 02:12 PM

Yup.

Worked fine all night last night and part of the day today then blammo, it starts timing out.

Archived Post 12-04-2010 02:26 PM

Same problem for me.

Archived Post 12-04-2010 02:27 PM

Yup same here. I thought it was the mission I was working on for the past 3 hours, so I deleted it, only to find that I could even start the editor... I am displeased...

Archived Post 12-04-2010 02:33 PM

Quote:

Originally Posted by Martok42 (Post 3203180)
Yup same here. I thought it was the mission I was working on for the past 3 hours, so I deleted it, only to find that I could even start the editor... I am displeased...

Yep, it's not your mission, i tried with a simple old mission, and same problem.

EDIT : ok its good, my project is open now !
EDIT2 : i can open the Project, but i cant play it "Internal server attempting to play map".

We are too many xD

Archived Post 12-04-2010 02:35 PM

Yep same issue. When I try to play my already published mission it take forever loading and then says Connect to GameServ timed out and goes back to the login screen. Same thing when I try to load that mission or start another on in the editor.


All times are GMT -7. The time now is 05:53 PM.