Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Foundry for Star Trek Online - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=212)
-   -   Internal server error trying to play map (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=192001)

Archived Post 12-05-2010 02:49 PM

Internal server error trying to play map
 
I started getting this error today while trying to playtest my UGC mission. I can't publish if I can't test. Please advise.

EB

Archived Post 12-05-2010 03:05 PM

This is a pretty long-standing problem. The only known way to get around it is to delete your test character and create a new one. Then you should be good till the next time it happens.

See: http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=191605

Archived Post 12-06-2010 06:37 AM

I just saw it in the list of known issues. My bad for not checking there before posting. I did find that the problem went away after a couple of hours, so I had chalked it up to the server being overtaxed.

EB

Archived Post 12-06-2010 06:39 AM

That's actually good to know--that it sometimes goes away. I've frankly never waited long enough to discover that.

Archived Post 12-06-2010 11:41 AM

Quote:

Originally Posted by mygod_itsfullofstars
That's actually good to know--that it sometimes goes away. I've frankly never waited long enough to discover that.

Having small kids helps. You can't stay stuck on one problem for any length of time.

EB


All times are GMT -7. The time now is 05:17 AM.