Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Foundry for Star Trek Online - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=212)
-   -   Bridge Maps Test - All found Broken (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=194045)

Archived Post 12-18-2010 02:08 AM

Bridge Maps Test - All found Broken
 
Ok, I decided to test a number of Bridge maps to see why my NPC's were not functioning correctly

I tested 4 different maps

Defiant
Emissary
Galaxy
Generic

each had one contact to advance to the next bridge < they all worked fine
1 friendly NPC group set not to wander but to sit at stations and type
1 friendly NPC group to wander, do animations and idle

All 4 worked well in foundry test play map

Published

Here are the results

.................................................. ..........

Defiant -

All actors appreared in thier correct respected places --- Good
No animations functioning at all ---- Bad
Did not set wander, needed to see if the wander actors start in correct spot -- they did

Emissary -

Most actors in the correct place ---- ok
Wander works ------- good
No animations ---- Bad

Galaxy -

No actors in the correct place ---- bad
Wander works ---- good
No animations ----- bad

Generic -

No actors in correct place ---- bad
Some actors that should not move wandering --- Bad
no animations ---- Bad


Given the results ---------- All Bridges are most likely broken

Am not sure if other ground maps are effected

Archived Post 12-18-2010 11:35 AM

<<< UPDATE >>>

Redshirt just got a patch and it seems to have fixed the issue

Good Job Cryptic

Now if you could just get Hair for my female Catian :p


All times are GMT -7. The time now is 11:33 PM.