Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Controls, User Interface, and the STO Gateway (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Foundry Beta Missions (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=195906)

Archived Post 01-02-2011 09:10 PM

Foundry Beta Missions
 
When Creating Missions on the Foundry, it always skips to the part of the map where my officer asks me to leave the map, why is this? Is there an interface problem or am I doing something wrong? Please post any feedback on this and feel free to report any other problems for the Foundry Beta mission creator.

Archived Post 01-03-2011 03:28 AM

Have you reused a map (had the player spawn twice on the same one)?

Example:
Player is in Space Map 1, beams down to Planet Map 1, and then back up into Space Map 1.

If you do this it'll scramble the objectives, often leading to the problem you described. It's a known Foundry bug, hopefully it'll be fixed next update.

Archived Post 01-03-2011 08:44 AM

Thank you For the Feedback, RichardJ
 
Quote:

Have you reused a map (had the player spawn twice on the same one)?

Example:
Player is in Space Map 1, beams down to Planet Map 1, and then back up into Space Map 1.

If you do this it'll scramble the objectives, often leading to the problem you described. It's a known Foundry bug, hopefully it'll be fixed next update.
Thank you for your Info on this subject, RichardJ. This will be very helpful


All times are GMT -7. The time now is 05:58 PM.