Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Klingon Gameplay (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Ground component searches need fixing (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=197054)

Archived Post 01-12-2011 05:16 PM

Ground component searches need fixing
 
Every planet I've been on as a klingon, research component searching is FUBAR'ed. You hit the scanner button, it'll say something like "4-6 anomalies detected" and the scanner beam will lead you to one. And then it will only lock on to that one point. You could be right next to another anomaly, but the scanner beam will only point to the spot you picked up the first anomaly. It works fine in space, it works fine on the federation side, but not for klingon ground missions.

Does this happen to anyone else? Is this a known issue?

Archived Post 01-12-2011 06:11 PM

It definitely happens to me. They're borked.

Archived Post 01-12-2011 06:17 PM

All the time.

Archived Post 01-20-2011 01:07 PM

Phantom Anomolies
 
I have the same problem on ground maps. I'm usually lucky enough to scan one anomoly, but I've stopped trying to find any others. Sometimes the beam leads me to a spot with nothing in the area as well.

Archived Post 01-20-2011 01:13 PM

Quote:

Originally Posted by Jorgee_MCoth (Post 3295636)
I have the same problem on ground maps. I'm usually lucky enough to scan one anomoly, but I've stopped trying to find any others. Sometimes the beam leads me to a spot with nothing in the area as well.

this is usually the result of the anomaly being located under ground... it is annoying to say the least.

Archived Post 01-24-2011 10:08 AM

For me as well... happens all the time.

No wonder the KDF has to raid transports and depots for data samples. It's less frustrating and kind of therapeutic.


All times are GMT -7. The time now is 11:39 AM.