Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Galactic News Network (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Planned Maintenance (February 4, 2011) (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=200140)

Archived Post 02-03-2011 07:38 PM

Planned Maintenance (February 4, 2011)
 
We will be bringing down Star Trek Online on Friday, February 4th from 3:00 AM to 5:00 AM PST (11:00 to 13:00 UTC) in order to perform maintenance and apply a new patch. We will update this thread once the maintenance has been completed.

Thank you,
The Star Trek Online Team

Archived Post 02-03-2011 07:44 PM

Yay, hopefully this fixes the inability to log in problem others and myself have been having.

but, umm, wouldnt that be Feb. 4th? today is Feb 3rd.

Archived Post 02-03-2011 08:14 PM

Huh what why???? I just finished my paper!!

Archived Post 02-03-2011 08:15 PM

Don't you mean Friday February 4th?

Archived Post 02-03-2011 08:30 PM

Quote:

Originally Posted by JCSWW (Post 3328617)
Don't you mean Friday February 4th?

I've noticed that the Cryptic devs have persistent fencepost errors with their calendar...

Edit: Ah. That's better.

Archived Post 02-03-2011 08:44 PM

Update: This is scheduled maintenance, and is not emergent. I've fixed the date issues as well. Sorry for any confusion folks.

Patch notes should be up in just a couple of minutes.

Thanks,

Stormshade

Archived Post 02-03-2011 09:01 PM

Quote:

Originally Posted by Samantha_Connor
Yay, hopefully this fixes the inability to log in problem others and myself have been having.

but, umm, wouldnt that be Feb. 4th? today is Feb 3rd.

log in problems? I havnt heard of that issue!

Archived Post 02-04-2011 01:03 AM

Quote:

Originally Posted by Uneasybbj (Post 3328679)
log in problems? I havnt heard of that issue!

Some people, including myself, have had issues... I still havent been able to get in since the big update on the 2nd...

Archived Post 02-04-2011 01:12 AM

ever since this update, my connection hasnt been as strong as it was before hand, at times i lag out of battle or during a specific and needed sequence before it decides to disconnect itself. now i know i have had worse and slower speeds with this connection and it played quite well but since this one its been less tolerant.

Archived Post 02-04-2011 01:27 AM

Posted in error.


All times are GMT -7. The time now is 10:13 AM.