Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Foundry for Star Trek Online - Discussion & Feedback (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=204)
-   -   Transition same map? (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=204916)

Archived Post 03-02-2011 12:46 AM

Transition same map?
 
If you transition from one point to other in same map, do you still get
Load screen or is transition instant?

Archived Post 03-02-2011 07:29 PM

If your setting up a transfer of character on a single map, I can't see anyway to do it without load screen.

Archived Post 03-02-2011 10:03 PM

How do you transition to same map, tried just ignores first spawn point and goes straight to second one ?
Tried every possible setting.

Archived Post 03-03-2011 12:27 AM

have you tried to duplicate the map and the remove the stuff you dont need on the new map and put in a new spawn point, an voila your on your on the same map that you created if its custom made an dont have to worry about going over the to many enemys on the map problem.

Archived Post 03-03-2011 12:36 AM

Quote:

Originally Posted by Sh1ngara
have you tried to duplicate the map and the remove the stuff you dont need on the new map and put in a new spawn point, an voila your on your on the same map that you created if its custom made an dont have to worry about going over the to many enemys on the map problem.

Thats how I done it

Archived Post 03-04-2011 07:51 PM

Maps only used once
 
I've been told that you can't use a map more than once. So once you're on the map, you can't transition to the same map again. You have to use a new map.

Archived Post 03-04-2011 07:55 PM

no you can use a map more then once, you can either duplicate it or set next target of storyboard on a previous map. but if you dont duplicate it then the npc will still count from the previous session.


All times are GMT -7. The time now is 12:34 PM.