Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Foundry for Star Trek Online - Discussion & Feedback (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=204)
-   -   Project Transfers (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=209170)

Archived Post 03-28-2011 04:33 PM

Project Transfers
 
How can you transfer a project from Tribble to Holodeck? I've spent weeks on my "Infected (Training)" mission and now I would like to transfer it to Holodeck. If possible, I'd also like to transfer the four German STW episodes. Has anyone an idea how to do this?

~ Eris The Vorta

Archived Post 03-28-2011 04:47 PM

Best way is by hand.

Go into tribble, and write everything down. Coordinates, object descriptions, etc, then go to Holodeck, and recreate.

Archived Post 03-28-2011 05:23 PM

Maps can be transfered to an extent (all objects, no triggers). The Dialogs, the costumes, the storyboard and the costumes have to be transfered manually.

Archived Post 03-28-2011 05:31 PM

I've done this once, from RedShirt to Tribble, for my mission. I opened two STO clients; each client connected to a different server. Then I manually re-created and copied every entity, switch between the clients with alt-tab. It's slow, but it works, and no-one can ever consider it a EULA violation.

Archived Post 03-28-2011 07:14 PM

To live is to risk.
But for those who think otherwise, I expanded the importer app. Now if you click onto any cell, the content will be auto copied to the clipboard. Used with the on top and the expand options, you can work faster even if you do it by hand.
- You save a lot of time on searching the correct object you want to place because you find its exact name in the 1st column.
- You save 1 double click
- You save 1 ctrl-c
- You don't bog down you comp by running 2 clients simultaniously.

Archived Post 03-28-2011 09:13 PM

Quote:

Originally Posted by Pendra37 (Post 3460356)
-= Politics and PR =-

As you've said... ;)

Archived Post 03-28-2011 09:20 PM

Hm, I'm pretty sure you have no idea about the origin and true meaning of that sig. But no worry. The avalanche has already started, it is too late for the pebbles to vote.:cool:
And now honoring my promise to the FFG.

Archived Post 03-28-2011 11:17 PM

Automatic transfer is not possible. There is a technical explanation.

To help you quite a bit, there is Pendra's tool that will recreate the map and save you a lot of time.

Archived Post 03-29-2011 08:09 AM

Quote:

Originally Posted by Pendra37 (Post 3460550)
The avalanche has already started...

More like a storm in a snow globe really. :rolleyes:

Archived Post 03-29-2011 09:32 AM

There is no way to "transfer" your mission from Tribble to Holodeck. And the Devs told us this would be the case quite some time ago. What you can do is re-create your mission. But you have to do this by hand; there is no automated process.


All times are GMT -7. The time now is 09:59 AM.