Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Controls, User Interface, and the STO Gateway (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Fire animation plays but I dont actually fire. (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=209464)

Archived Post 03-31-2011 12:14 AM

Fire animation plays but I dont actually fire.
 
I just resubed and started a new character today. Something new I have noticed is that some times (or alot of times depending on how the game feels) when I press '1' to fire my rifle the animation will play and the button will grey out but the gun wont actually fire and I'll have to try and press it a second time.

Is this a lag issue (my ping is about 200ms according to /netgraph)? Does anyone else have this issue occur often?

Archived Post 03-31-2011 09:52 AM

Quote:

Originally Posted by Ifandbut (Post 3464755)
I just resubed and started a new character today. Something new I have noticed is that some times (or alot of times depending on how the game feels) when I press '1' to fire my rifle the animation will play and the button will grey out but the gun wont actually fire and I'll have to try and press it a second time.

Is this a lag issue (my ping is about 200ms according to /netgraph)? Does anyone else have this issue occur often?

I have this issue but only when playing my Klingon-side character.

Bug report it. That's pretty much all we can do.


Z

Archived Post 03-31-2011 12:41 PM

Happens to me on both fed and kdf toons. It's a well known bug, I'm pretty sure I saw an engineering report saying they were looking into it, but the bug still exists.....interpret that how you will.

Archived Post 03-31-2011 01:09 PM

OK, I'll toss out a bug report next time it happens to me and just deal with it.

Have they implemented ground auto-fire yet? That would be one way to work around this annoyance.

Archived Post 03-31-2011 01:29 PM

Quote:

Originally Posted by Ifandbut (Post 3465956)
OK, I'll toss out a bug report next time it happens to me and just deal with it.

Have they implemented ground auto-fire yet? That would be one way to work around this annoyance.

Yes, right click, the button will highlight green and fire on its own. Though I find the firing cycle ends up interfering with other abilities so I don't use it.


All times are GMT -7. The time now is 04:01 AM.