Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Foundry for Star Trek Online - Discussion & Feedback (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=204)
-   -   Changing UPC "Costumes" (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=210883)

Archived Post 04-10-2011 04:05 PM

Changing UPC "Costumes"
 
I have created a mission and to keep it at the lower tier, I use GORN, Klingon, etc NPC and change there costumes.

Occasionally, I find these NPC still spawn as their original. Anyone else have this issue?

Thanks

Archived Post 04-11-2011 08:35 AM

So I'm the only one experiancing this?

Archived Post 04-11-2011 08:56 AM

Space or ground?

I costumed a bunch of ground units, and occasionally I see their original name over their head, presumeably because they spawned a type of unit at random for which there's no equivelent title in the costume's race. But the costume always appeared.

Archived Post 04-11-2011 09:03 AM

Ground.

I Rebadge some Klinks as Hirogen and occasionally I'll have a Klink running around. It's real strange.

Archived Post 04-11-2011 09:07 AM

If I renamed all the single actors correctly, I never saw that so far.
What can happen of course is, at some levels e.g. Klingons will come alongside their beautiful Targ and Gorn with their attack Saurians, which belong to a handler NPC.

It WILL look weird to have the Federation attack you with these animals, of course.

Archived Post 04-11-2011 03:19 PM

And you're costuming every individual actor of an npc group?

Archived Post 04-11-2011 03:33 PM

Thanks. Renamed and costumed it is. ;)

Archived Post 04-11-2011 06:38 PM

Quote:

Originally Posted by Kirkfat (Post 3486752)
And you're costuming every individual actor of an npc group?

Yep, every actor works for me. I think this is really the best way.


All times are GMT -7. The time now is 01:50 PM.