Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Controls, User Interface, and the STO Gateway (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Need Help Keys Not Working! (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=218050)

Archived Post 06-04-2011 03:16 AM

Need Help Keys Not Working!
 
Okay this is crazy, the other day I was on playing and everything is fine, been that way over a year. Today I log on and when I press "w" to walk forward. Something on my skill bar is used. and I go nowhere. I can type in the chat box just fine. I cannot press "p" for powers. "u" for character pane. Nothing. I went to the key binds, and went to walk forward, pressed "w" ther and a "3" popped up. I did it again and a "4" popped up! up thru 9 and 0 and back thru the numbers. But when I press "w" in the chat box. It is a "w". Why only in the game window is it messing up then. I mean glitchin bad. I cannot use any of the letter key to do anything on the normal game screen. Please sombaody tell me what happened. Mind you I changed nothing from one day to the other. And it worked fine the other day. And maybe the wierdest part is if I hold down Ctrl or Alt, It will work. It will say Ctrl+W not Ctrl+7 or something wierd.

Archived Post 06-04-2011 11:33 AM

Sounds like your keybinds are f*ed ...

Simply reset your key binds:

Esc -> Options -> "Controls" tab -> "Reset to defaults" button.

After that if it still is odd... try writing in some text editor: /unbind_all copy it, and paste it into your chat box... Might work.

Archived Post 06-04-2011 04:55 PM

Well I only got 1 response but thank you. I figuered it out, it wasn't even STO. It was a stupid program called Constant Protection Guard offered by Comcast. For whatever reson, it screwed with keybind in games. I Uninstalled this program and it workes fine now.


All times are GMT -7. The time now is 03:27 AM.