Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Graphical and Sound Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Red Shadows (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=225194)

Archived Post 07-22-2011 05:24 AM

Red Shadows
 
Hey guys!

So I just transferred my game to a new rig, and Intel dv7t Quad Edition, and when I started up STO after re-downloading it through amazon, all the shadows are now a bright vibrant red intead of, well, shadowy. Help?

Archived Post 08-05-2011 09:34 AM

I have the same problem with my mobile ati radeon hd 6450 M card. The problem goes away when I use the integrated card. Did you every find a fix for this problem. I am running the latest drivers from Dell. Thanks in advance.

Archived Post 08-05-2011 04:32 PM

I noticed today that my laptop is having the same red shadow issue. Before I was able to run the game at 80-85% graphic quaility. This is very frustrating. I really don't feel like playing on my home pc all the time. Even after reinstalling and driver updates, nothing resolved this issue. Is it true that this game is more graphically demanding, after the newest season update?:mad:

Archived Post 08-05-2011 05:09 PM

Red Shadow Fix..
 
I figured it out. Disable postprocessing, and the red shadowing will disapear. :cool:

Archived Post 08-10-2011 09:33 AM

Thanks for the info
 
DocNocternal,

Thanks for the info. I'll give it a shot on my laptop tonight and let you know the outcome. Fingers crossed. Take care.

Archived Post 08-11-2011 03:02 PM

It worked!
 
Turning off post processing worked for getting rid of the red shadows. Now, just waiting for an official fix. Thanks all for the info.

Archived Post 08-12-2011 01:50 PM

I'm glad I could help.

Archived Post 08-17-2011 07:19 PM

The odd thing is the post-processing issue only occurs in the live build not in tribble, anyone notice other problems with shadows moving?

Archived Post 10-12-2011 11:25 AM

Thanks
 
AWESOME....it works!

Archived Post 10-12-2011 04:16 PM

Quote:

Originally Posted by Commodore_Carlos (Post 3805326)
AWESOME....it works!

I posted this in your thread. http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=233440


All times are GMT -7. The time now is 04:53 PM.