Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Tribble - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Mailbox sound driving me crazy (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=233256)

Archived Post 09-29-2011 11:53 PM

Mailbox sound driving me crazy
 
ZeroniusRex

the Dang mail box sound keeps going off every 30 sec to 2 mins and when i click on it noting is in there, its making me wanna put a phaser to my head and makes things hard to test stuff out.

just leting you know and hope a fix is in the works

Archived Post 09-30-2011 01:07 AM

I'm getting that too, it is very annoying.


Hopefully they fix the Accolade Sound repeating as well.

Archived Post 09-30-2011 02:20 AM

I though I was hearing things. I've also had this issue while testing.

Archived Post 09-30-2011 04:26 AM

ok so i wasnt going crazy, i just thought i was selling alot of stuff . lol

Archived Post 09-30-2011 05:15 AM

have the same issue with that mailbox sound, also the mailbox button is always green without any new mails in it

Archived Post 09-30-2011 05:20 AM

I forgot about this. Yes, it's annoying. At first I thought is was cool when a sound went off and the mail icon was blinking... I clicked the button and I actually had a new email. Even the second time I thought is was cool... until I clicked the mail button and found that I did not have any new email. After the second time though the sound and blinking icon became annoying as there was never any new email.

Archived Post 09-30-2011 11:20 AM

KILL Mailbox, where do i find that command? It's blinking and blinking and blinking and blinking and blinking ... Why? There are no new mails. :confused:

Archived Post 10-01-2011 02:56 AM

I love that we get a sound for when we have a new mail. I would have preferred a Voice Over saying "Incoming Transmission" and that it actually only played when there was a new mail. Not like it is now when it is set on repeat even with an empty inbox.

Archived Post 10-01-2011 03:18 AM

Yea, driving me nuts to.

Try turning off interface sounds, think that will do the trick as a temp fix till the official fix is in.

And yea, no mail but it won't stop blinking or beeping.

Archived Post 10-01-2011 06:19 AM

Mail Box ping worse than AOL
 
Quote:

Originally Posted by Nasedo (Post 3781519)
ZeroniusRex

the Dang mail box sound keeps going off every 30 sec to 2 mins and when i click on it noting is in there, its making me wanna put a phaser to my head and makes things hard to test stuff out.

just leting you know and hope a fix is in the works

I agree, this is annoying especially when there is NO NEW MAIL.


All times are GMT -7. The time now is 04:47 AM.