Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Tribble - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=229)
-   -   ESD Load Time (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=238588)

Archived Post 10-27-2011 11:25 AM

ESD Load Time
 
ESD is taking forever to load from a teleport from the academy, this seems to be a new problem since the patch on the 27th.

Archived Post 10-27-2011 11:42 AM

Actually it has been like that for the last 2-3 weeks... :rolleyes:

Archived Post 10-27-2011 11:49 PM

Quote:

Originally Posted by Obsidian_Phoenix76
Actually it has been like that for the last 2-3 weeks... :rolleyes:

Not from the academy, that worked fine for most up to now.. :(

Archived Post 10-28-2011 12:09 AM

This bug has been live on holodeck since S4 went live. And yes it does happen from SFA to ESD, earlier tonight i actually got kicked from the game because it took more than 15 minutes to load ESD...and that was going from SFA (on tribble).

Archived Post 10-28-2011 08:53 AM

Almost got kicked myself this morning. By the time ESD loaded I was marked as being idle. It's to the point where I'm just not going to go to ESD on tribble anymore.

Archived Post 10-28-2011 09:06 AM

Yup I just bypass ESD most of the time now.

The issue does not seem to hit everyone, but it affects both my VA that I transferred over and my Captain that I made on Tribble.

Archived Post 10-28-2011 09:26 AM

These load times make me wonder if this is a reduced server capacity for testing issue or a ftp core engine issue.

Archived Post 10-28-2011 09:27 AM

96.8% loaded, server 700S+ idle, trying to dock to ESD from SOL. Can we get this fixed soon?



EDIT: And now I just got kicked from server. Seriously, when will this be fixed?

Archived Post 10-28-2011 09:28 AM

Quote:

Originally Posted by f(t)
These load times make me wonder if this is a reduced server capacity for testing issue or a ftp core engine issue.

As i stated in my above post, this issue happens on holodeck as well since the Season 4 launch back in July, so i'm pretty sure it is not a testing issue nor a f2p issue.

Archived Post 10-28-2011 10:20 AM

Truth to tell, I've only just started logging back on to Holodeck to get the DeltaFlyer before it's a C$tore exclusive. But prior to October, when I was still using Holodeck regularly, I wasn't noticing lag like this loading ESD. Also true though is that my Holodeck character had/has little reason to keep visiting ESD so a little lag could have gone unnoticed. However today is the first time I've ever gone idle while loading into an instance.


All times are GMT -7. The time now is 12:27 PM.