Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Tribble - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Bellerophon Bug (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=239288)

Archived Post 11-01-2011 11:40 PM

Bellerophon Bug
 
Bug 1 - Warp nacelle are not the using the right side ones pending which other the pylons you are selecting
Bug 2 - The ship seems to have four impulse engine but only have a trail and only those two are affected by the special visual of some impulse engine (aegis, breen)

Archived Post 11-02-2011 08:23 AM

Quote:

Originally Posted by Scoth_Davion (Post 3841892)
Bug 1 - Warp nacelle are not the using the right side ones pending which other the pylons you are selecting
Bug 2 - The ship seems to have four impulse engine but only have a trail and only those two are affected by the special visual of some impulse engine (aegis, breen)

I, for one, desperately hope that all four impulse engines don't get trails. I don't really need to be that festive of a starship flying around with 6 ribbons behind me.

I wouldn't know what it looks like however, because somehow, through what I can only guess is ALL THE GOODNESS IN THE UNIVERSE GIVING ME A KARMIC REWARD, engine trails do not show for me on Tribble since it become the F2P test server. It's amazing. It's so great to have no silly engine trails.

It will make me sad when it goes live and I'm sure I'll get them back.

In other words, please allow us to toggle visuals for engine trails as we can with shield rings.


All times are GMT -7. The time now is 12:21 AM.