Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Tribble - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=229)
-   -   ESD takes too long to load! (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=240416)

Archived Post 11-09-2011 02:37 PM

ESD takes too long to load!
 
ESD takes way too long to load, it took almost 15 minutes last time, it gets to 95% then slows to a crawl. About .1% every couple minutes. What really bugged me is I got an Idle warning when it finally beamed me into ESD! Any longer and I would have been idle kicked, and I would have had to sit through the loading screen again!

If this sounds irritable it's because my coffee went cold while I was waiting:(

Archived Post 11-09-2011 11:50 PM

Yeah I'm noticing this too.... I'd love to know why it gets stuck like that.

Archived Post 11-10-2011 01:12 AM

I posted about this a couple days ago. The annoying work around is beam to Starfleet Academy then up to ESD.

Archived Post 11-10-2011 01:44 AM

Im not sure i should post this cause it might jinx it, but i've found that one way is to go from SFA to ESD is to do so at midnight.

Archived Post 11-10-2011 03:26 AM

If I try to beam directly to ESD at anytime it gets stuck at 95 or 96 regardless of the time of day.

Archived Post 11-10-2011 03:57 AM

They really need to distribute ESD functions elsewhere (or duplicate those functions elsewhere). ESD will still be busy.


All times are GMT -7. The time now is 04:14 AM.