Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Galactic News Network (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Fleet Name Fix Up Tomorrow (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=240584)

Archived Post 11-10-2011 06:05 PM

Fleet Name Fix Up Tomorrow
 
Hi gang!

Last week during our maintenance we fixed a bug which was allowing people to create fleets using names which were already taken. Now that this bug has been fixed, we'll be running script tomorrow (Friday, November 11, 2011) to remove duplicate fleet names from the game.

What this means:

If you belong to a fleet which currently has a "shared" fleet name, your fleet name may be changed tomorrow when this script is ran.

If your fleet was the first one created using a given name, your fleet name will remain unchanged.

If your fleet was created using the same name as another fleet, after the original fleet using that name was created, your fleet name will be changed. As an example:
  • The First instance of [Fleet] will remain unchanged.
  • The second instance of [Fleet] will become [Fleet] B.
  • The third instance would become [Fleet] C, etc.

Fleet leaders, should your fleets name be changed during this fix up, and you are not happy with the new name provided, you may change your fleet name. Doing so is both easy, and free. To do so:
  1. Open the fleet window
  2. Click on the information tab
  3. Find your fleet's name in the top left, and click Edit
  4. Type in your desired new name, and then click save
  5. As long as your new fleet name is unique, and conforms to the TOS, it will be permitted.

Should you have any questions regarding this, or should you experience any difficulties renaming your fleet, please respond to this thread, and I will do my best to assist you.

Thanks,

Stormshade

Archived Post 11-10-2011 06:13 PM

Will this also fix Fleets locked out from showing up in the Fleet Finder?

Archived Post 11-10-2011 07:20 PM

Quote:

Originally Posted by Firix
Will this also fix Fleets locked out from showing up in the Fleet Finder?

Same question.

We have been locked out for 6 months while waiting for a fix on this.

Archived Post 11-11-2011 09:13 AM

Quote:

Originally Posted by Enterprise-D (Post 3857658)
Same question.

We have been locked out for 6 months while waiting for a fix on this.

Same with my own. Any word on a fix for this, Shade?

Archived Post 11-11-2011 11:24 AM

If the script is done running through the database by now then it didn't fix the "being locked out" issue :(:(

Archived Post 11-11-2011 11:42 AM

Glad I'm not in one:D

Archived Post 11-14-2011 11:39 AM

It looks like this fix didn't go out on Friday as planned gang. It should be happening today. I'll update the thread once it is done.

Thanks,

Stormshade

Archived Post 11-14-2011 12:59 PM

Quote:

Originally Posted by StormShade
It looks like this fix didn't go out on Friday as planned gang. It should be happening today. I'll update the thread once it is done.

Thanks,

Stormshade

Ok thanks for the update

Archived Post 11-14-2011 05:59 PM

This has now been performed. If any fleets are still experiencing any lockout issues, please let us know.

Thanks,

Shaun

Archived Post 11-14-2011 06:17 PM

Quote:

Originally Posted by StormShade
This has now been performed. If any fleets are still experiencing any lockout issues, please let us know.

Thanks,

Shaun

My fleet "12th Fleet" that is ran by me is still locked out and still displays this message:
"This fleet has been blocked from appearing in Fleet Searches - contact a GM"


All times are GMT -7. The time now is 02:03 PM.