Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Star Trek Online General Discussion (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Skill Points Reset (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=245832)

Archived Post 12-23-2011 12:24 PM

Skill Points Reset
 
I haven't been in the game for a while. I had just logged in but I found all of my skills reset. I don't remember asking for this. I also saw that i have 3 empty slots for my uniform, i didn't ask for this either. What am I supposed to do, I was happy with the skills i had a while ago, but don't remember what they were.

Archived Post 12-23-2011 12:31 PM

The skill tree was changed. Many of the old skills no-longer exist in the game, which is why you got the free reset.

Archived Post 12-23-2011 01:58 PM

the skills are going to change again soon as well as they update the ground skills.

use this as a test run. dont worry if you mess it up or if your not happy with it as another reset will be here in jan.

the entire skill tree is different so even if you did know your exact set up it would not matter one bit. the new tree is (in my opinion at least) much clearer as to what does what so it should not be too difficult to set your build how you want it.

Archived Post 12-24-2011 08:57 AM

I havent been able to respec my skills, they keep reseting after I hit accept...Has this happened to anyone else?

Archived Post 12-24-2011 09:21 AM

Quote:

Originally Posted by Knyghtstorm
I havent been able to respec my skills, they keep reseting after I hit accept...Has this happened to anyone else?

did you do the main respec that came after season 5? ie just re adding your skill points via your status window. trying to do an actual respec via the guy at ESD wont work if you have not done the main one yet. someone people got confused on that and thought they had to go to ESD to do it.

If you mean you have re-added your skills then and you are using a normal respec then do you have a free one? they no longer use merits like before.

Archived Post 12-24-2011 10:45 AM

The thing won't even allow me to update my LC or Commander level skills. Only the Lt. skills are lit up. What am I supposed to do, wait until the next update and hope it works?

Or has this been a common problem?

Archived Post 12-24-2011 10:52 AM

Quote:

Originally Posted by Gorgon_Heap (Post 3921225)
The thing won't even allow me to update my LC or Commander level skills. Only the Lt. skills are lit up. What am I supposed to do, wait until the next update and hope it works?

Or has this been a common problem?

You have to level the Lt skills up before the higher level stuff will become available.

Archived Post 12-24-2011 11:14 AM

Quote:

Originally Posted by GT01 (Post 3921228)
You have to level the Lt skills up before the higher level stuff will become available.

You also need to somehow pick up the Extra 50 Skill Points They added to the game. if you were at VA before with any of yer toons.

Archived Post 12-25-2011 10:34 AM

I have now tried in space & grnd and I still CANNOT Reskill my PCs...Can someone help me!!


All times are GMT -7. The time now is 01:31 AM.