Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Star Trek Online General Discussion (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Bug: Homepage is a Disastrous Mess (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=247943)

Archived Post 01-12-2012 12:13 PM

Bug: Homepage is a Disastrous Mess
 
Someone needs to learn CSS, lol...

Screenshot 1 | Screenshot 2

Archived Post 01-12-2012 12:16 PM

Quote:

Originally Posted by rswfire (Post 3945015)
Someone needs to learn CSS, lol...

Screenshot 1 | Screenshot 2

... wierd. the home page doesn't look anything like that to me...

Archived Post 01-12-2012 12:17 PM

Quote:

Originally Posted by rswfire (Post 3945015)
Someone needs to learn CSS, lol...

Screenshot 1 | Screenshot 2

I have the exact same problem.

Archived Post 01-12-2012 12:17 PM

That's what I'm getting too. I thought it was my internet connection.

Edited to add- I'm using Chrome and pressing the refresh button brought up an incredibly sick looking webpage. :)

Archived Post 01-12-2012 12:18 PM

Not seeing that in IE or chrome

Archived Post 01-12-2012 12:18 PM

its a bug
reload and its fixed (for my)

Archived Post 01-12-2012 12:19 PM

Yeah.Refresh your browser on the page and it'll be fine.

Archived Post 01-12-2012 12:19 PM

Quote:

Originally Posted by kirian_darkstar (Post 3945029)
... wierd. the home page doesn't look anything like that to me...

Part of web programming is making sure it's cross-browser compatible. I may very well have a browser it looks perfect in, but this is what it looks like in Firefox 9.0.1, my preferred and default browser. It looks like a CSS problem, or perhaps a problem in the way they've implemented jQuery (good choice, devs!).

(That was sincerity, not a joke... jQuery is awesome.)

Archived Post 01-12-2012 12:19 PM

Adding to this, it doesn't meet basic 508 / ADA compliance requirements for websites. Also, the way you did your tags (for instance putting the closing ">" on its own line) violates the XHTML standard you have chosen for this layout.

This is going to potentially be unreadable to a lot of browsers.

Archived Post 01-12-2012 12:20 PM

I had to refresh in IE and Firefox - and then it looked fine. It loaded fine in Chrome without the refresh.


All times are GMT -7. The time now is 11:16 AM.