Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Connection problem (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=249025)

Archived Post 01-18-2012 03:41 PM

Connection problem
 
ok, so my problem is, every time i log in, and play the game i'm lagging like mad on some points ( with an red message ingame stating connection error and counting secconds) and sometimes disconnecting, and sometimes it'll stop ony to return like a minute later, and also the problem , wich is related, that it keeps glitching, like i walk 10m, then throws me back to the starting point, gotta run the same 10 meters over and over again, and when i finaly stay at a point, it begins again from that point..
so this is kinda ruining my gaming.. i dont have this prob on other games, even ones that are much bigger,
so is this something client wise? or settings? ( or am i just imagining this? its possible :P )
anywayz, any help or sugestions are welcome ;)

Archived Post 01-18-2012 04:19 PM

So did you try doing the Network connection test???


http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=225155

Archived Post 01-19-2012 01:32 AM

ok, so i did the tests, and this is the result:

tracert:
Microsoft Windows XP [versie 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\WINDOWS\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Bezig met het traceren van de route naar patchserver.crypticstudios.com [208.95.
185.41]
via maximaal 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.2.1
2 44 ms 39 ms 41 ms 172.20.128.1
3 106 ms 12 ms 19 ms cn-asmr-tl-cr10-te14.caiw.net [62.45.44.241]
4 28 ms 221 ms 27 ms 62.45.254.54
5 11 ms 11 ms 10 ms asd2-rou-1002.NL.eurorings.net [134.222.97.1]
6 10 ms 11 ms 12 ms te2-3.ccr01.ams05.atlas.cogentco.com [130.117.14
.193]
7 10 ms 10 ms 11 ms te0-3-0-7.ccr22.ams03.atlas.cogentco.com [130.11
7.51.34]
8 99 ms 97 ms 98 ms te0-1-0-0.ccr22.lon13.atlas.cogentco.com [130.11
7.1.138]
9 108 ms 121 ms 126 ms te0-1-0-4.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [130.11
7.0.185]
10 166 ms 165 ms 161 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.25
4]
11 98 ms 107 ms 92 ms 38.111.40.114
12 99 ms 109 ms 109 ms 208.95.185.41

De trace is voltooid.

C:\WINDOWS\system32>



and nettest:

unable to allocate performance buffer
contacting nettest server..
Local IP: 83.128.52.218
Ping: 90.9 msec
Port: 80: 488 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 478 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 471 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 488 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 489 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 471 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 463 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 475 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 487 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 475 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 476 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 476 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 491 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit


All times are GMT -7. The time now is 09:23 PM.