Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   unable to start game client (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=251827)

Archived Post 02-02-2012 12:58 PM

unable to start game client
 
after patching and clicking engage launcher says ...unable to start game client:%1 is not a valid Win32 application...any ideas why?

Archived Post 02-02-2012 01:13 PM

I can't start up the game either after the latest patch. I get a different message though.

Here is a picture of the error that happens when I press engage. It looks like it claims that it is a problem on my end, but it can't be because I've been playing for almost two weeks with no problem, I leave for one day and come back and after I got the latest patch it says this:

Edit: Have to type it out because your system doesn't even except picture uploads even if they qualify:

Fatal Error: Direct3D driver returned error code (D3DERR_INVALIDCALL)
while creating a texture (D3DERR_INVALIDCALL while creating 2D
texture size 1 x 1 (1 mips, RTEX_R_F32), 1.78 GB memory available).

Technical Details: D3DERR_INVALIDCALL while creating 2D
texture size 1 x 1 (1 mips, RTEX_R_F32), 1.78 GB memory available.

Archived Post 02-02-2012 01:28 PM

I too am getting a error every time I click on engage. The game has been running fine this entire time and I haven't changed anything on or in my computer, but yet after this latest patch, I always get this error message right away:

Fatal Error: Direct3D driver returned error code (D3DERR_INVALIDCALL)
while creating a texture (D3DERR_INVALIDCALL while creating 2D
texture size 1x1 (1 mips, RTEX_R_F32), 4.00 GB memory available).

I have only seen this happen after this latest patch, never before it. Nothing has changed on my end, so clearly this is a result from this last patch!

Archived Post 02-02-2012 01:45 PM

Quote:

Originally Posted by BeastlyCrypts
I too am getting a error every time I click on engage. The game has been running fine this entire time and I haven't changed anything on or in my computer, but yet after this latest patch, I always get this error message right away:

Fatal Error: Direct3D driver returned error code (D3DERR_INVALIDCALL)
while creating a texture (D3DERR_INVALIDCALL while creating 2D
texture size 1x1 (1 mips, RTEX_R_F32), 4.00 GB memory available).

I have only seen this happen after this latest patch, never before it. Nothing has changed on my end, so clearly this is a result from this last patch!

I just found the thread that actually deals with this problem, no solution yet.

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=251674

Archived Post 02-02-2012 02:12 PM

Quote:

Originally Posted by Sonic-Doctor (Post 3987804)
I can't start up the game either after the latest patch. I get a different message though.

Here is a picture of the error that happens when I press engage. It looks like it claims that it is a problem on my end, but it can't be because I've been playing for almost two weeks with no problem, I leave for one day and come back and after I got the latest patch it says this:

Edit: Have to type it out because your system doesn't even except picture uploads even if they qualify:

Fatal Error: Direct3D driver returned error code (D3DERR_INVALIDCALL)
while creating a texture (D3DERR_INVALIDCALL while creating 2D
texture size 1 x 1 (1 mips, RTEX_R_F32), 1.78 GB memory available).

Technical Details: D3DERR_INVALIDCALL while creating 2D
texture size 1 x 1 (1 mips, RTEX_R_F32), 1.78 GB memory available.

hey good man i didnt want to type that out.. thats what i get been playing for weeks now with no major problems now this thing shows up


All times are GMT -7. The time now is 08:23 PM.