Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Builds, Powers, and Game Mechanics (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=219)
-   -   Assigning bridge officers (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=252940)

Archived Post 02-07-2012 08:15 AM

Assigning bridge officers
 
Hi,

So I just became Commander and chose a nebula ship, which has 5 bridge officer stations... An extra Ensign Science station. I'm trying to assign one of my science bridge officer candidates to it, but it won't give me the option. So I have an empty station.

Anyone know how I can assign it?

Thanks!

Archived Post 02-07-2012 09:43 AM

Candidates are not formal members of your crew.

R-click the candidate and select "Join" to move to your BOff roster.

Archived Post 02-07-2012 09:26 PM

Quote:

Originally Posted by Gym_Quirk
Candidates are not formal members of your crew.

R-click the candidate and select "Join" to move to your BOff roster.

Unless Ilorcan is a silver member. Silvers don't get another BOFF slot until Captain according to the matrix.

brezenski 09-08-2012 06:13 PM

I'm having the same issue. I just picked up commander, bought a new escort w/ an extra tact station, and STILL cannon put another tact officer in that vacant slot. Every time I R click on a candidate, I get a response similar to "Sorry, there isn't enough room on the bridge for me". WTF? Can someone help me?

bluegeek 09-10-2012 01:53 PM

Closing "Ancient" Thread
 
This thread is an ancient artifact (after no posts for 30 days or more) and it must now be put in the thread museum where it can be forgotten by everyone except thread archaeologists.

Please remember to check the dates of threads; and if you find an old thread which violates the PWE Community Rules and Policies just report it and avoid posting in it.

Note that you're more than welcome to start a new thread on the topic (unless there is an existing thread on the topic that has received a post within the last 30 days, in which case you can just continue to post in that thread)! :)

Live Long and Prosper,
Bluegeek

P.S. Not sure what your issue is, brezenski, but I do know that you have to have available BOff slots on your roster and you have to commission BOffs before you can use them. If those aren't your issue, please open a new thread.


All times are GMT -7. The time now is 07:29 AM.