Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Patch server overloaded ? (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=253425)

Archived Post 02-09-2012 10:23 AM

Patch server overloaded ?
 
My patch download sputters to a halt at around 9% downloaded is everybody else having the same issue ?

Archived Post 02-09-2012 10:24 AM

mine stops at 6%

**edit

after some restarts it gets going,slow but it goes

Archived Post 02-09-2012 10:25 AM

Mine is just REALLY slow. It's up to 16% now. :eek:

Archived Post 02-09-2012 10:25 AM

Ah not just me then :P

Archived Post 02-09-2012 10:26 AM

Mine seems to have gone OK, wasn't really paying attention though, it was a little slow to start off with

Archived Post 02-09-2012 10:27 AM

So its not me :)
 
mines crawling grrr 100mb line and cyptic slows it down grrrrrrrrrrr hurry up

Archived Post 02-09-2012 10:31 AM

ye after some slow start it goes well

just be a lil patient at the bigining,keep in mind many people must be downloading this


see ya out there

Archived Post 02-09-2012 10:33 AM

Quote:

Originally Posted by martinwall1981 (Post 4005869)
mines crawling grrr 100mb line and cyptic slows it down grrrrrrrrrrr hurry up

Mine still refuses to go any further than 9% patch server bandwidth prolly being squeezed to death.

Archived Post 02-09-2012 10:45 AM

oMG after 1 week im FINALLY able to post my first reply ..it took them 1 week to put 1 click in the bbs priveliges to give me proper acess ..:DDD

Yeah patch server is slow as hell and i cant even login to the game now im done....TIME OUT

It seems the cash cow is not giving the milk for proper bandwith but for publisher manager ferraris..

edit:

it seems theres a bug in the launcher that is when u once activated proxy to see if speed improves..turn it off again and restart the OFF setting is not properly saved ..the game client still tried to connect via proxy and took various attempts to login . Then finally it disabled the proxy (got a message on screen for it) and bingo im in.

Archived Post 02-09-2012 11:25 AM

9.2 percent for last 20 mins.sucks.


All times are GMT -7. The time now is 07:05 AM.