Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Unable to post on the exchange. (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=253855)

Archived Post 02-10-2012 12:01 PM

Unable to post on the exchange.
 
Hello,
I have a problem with posting items on the exchange. Every time i post a new item i get the message "[AuctionFailed] Items were successfully posted for sale."
Then i can see the item on my "sell" list, but when i search for it i can't find it on the "buy" list.
Anyone else got the same problem or know a way to fix it, i will be very grateful.
Thanks.

Archived Post 02-10-2012 12:53 PM

workaround
 
I had that problem several times.
Auction would fail continuously until i closed exchange and the reopened.

Archived Post 02-10-2012 03:02 PM

Last night I bought and sold through the Exchange without issues - other than lag. Today, I am getting the same problem as OP.

I ranged my prices to be very close, both above and below the minimum.

For example, I posted 1 Unknown Alloy for 800. Low price showing after a couple hours is 975. Mine isn't there and isn't sold.

I posted 2 (1 ea) Alien Artifact for 1200 each. Current search shows 1 for 1000 and 1 for 1500. Mine isn't there and isn't sold.

I have other postings, also. I wanted to show that I have both the low price and slightly higher price while neither shows. None of it is showing up though I show them on the Sell post-page.

What's the issue? What's the fix? What should I be doing to correct this? The exchange worked just fine until this morning.


I had found that I could post and see my item if I restarted the game, but now even that doesn't work. That worked twice. Then I found I could post and see my item if I restarted my computer. That only worked once.

Now i can't see anything i post and neither can anyone else. Further, items that I could see "vanished" after a minute or so although they were still "posted." I could still remove the lot, too.

But my postings aren't "sticking" and now not working at all. :(

leescotty 02-16-2013 03:48 AM

I wish i could say i had exactly the same problem but the issue i'm having with the exchange is that it no longer lets me put anything up for sale even though items have sold or been returned.
This started at least 4 days ago and at the rate it is going i will have no items for sale on any of my toons as everything will either be sold or expire returned to me

I need some help bad and hope maybe eventually my gm ticket will get a reply

blackout8888 02-16-2013 02:36 PM

I'm having a similar problem.

Some of my exchange listings go up right away, while others (specifically weapons) languish in exchange limbo for hours, before they actually show up.

thomasharrison21 07-28-2013 06:42 PM

I am having a similar problem.

Whenever I try to post something in the exchange I get this message "Unable to post item for sell item returned to your inventory."

horatioscott 07-29-2013 01:12 PM

Me to, I can post at most four items before I can't anymore. Is it a spam filter? I already have a price set, I just drag several things of around the same price and just click on sell.

zeratk 07-29-2013 02:03 PM

Check your mails! Non-Sold Mails count to the 40-item Exchange Cap since last week or the week before.


All times are GMT -7. The time now is 12:34 PM.