Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Federation Shipyards (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=218)
-   -   Galor Graphical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=255410)

Archived Post 02-16-2012 05:27 PM

Galor Graphical Issues
 
Not sure if this is the place to post it, but here goes:

I have found a few issues with the Galor, which while they are minor, keep grabbing my attention in a bad way.

First,-when using the Assimilated engines, the tech that attaches to the rear of the Galor is not centered Is it possible to center this or make two smaller engine/exhaust units, one on each pylon? Same goes for the shield tech but added to the ship, it creates this large lridge on the right side of the ship but has no corresponding ridge on the left side side. Also it appears that the pointy bits on the deflector clip up through the front of the ship.

Screenshot:

http://i.imgur.com/AX6lv.jpg
http://i.imgur.com/JL6ho.jpg

Secondly, when aboard the Galor on the bridge, there are no other sections to the ship, just the bridge. I would love to see more detail on the inside of a Cardassian ship.

Also when you sit in the Captain's chair, my feet clip through the floor.

http://i.imgur.com/QXb3U.jpg

Would it be possible to fix any of these? I know they're minor things, but I just thought I'd report them.

Archived Post 02-19-2012 12:11 AM

I don't know if you ever noticed but the borg tech is like that for every ship, the additional thrusters and ridge only appear on one side...it's like that for every ship I have used the borg tech on.


All times are GMT -7. The time now is 06:17 AM.