Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Star Trek Online General Discussion (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Transwarp Computer not Boosting (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=256611)

Archived Post 02-22-2012 03:49 AM

Transwarp Computer not Boosting
 
I just noticed that my Transwarp computer is suppoed to be giving me a +23 boost on my pwer systems, but it isn't. Anyone else notice this? And before you ask me if my power level is above 75, no its not, its set for 25 and sitting around 40 with and without the transwarp computer installed

Archived Post 02-22-2012 04:17 AM

The Transwarp Computer doesn't boost your Power to 23, it boost the skill Warp Core Efficiency with 23.

Here is the Formula (From STOwiki.org)

"The formula for the subsystem power bonus according to this post is:

Subsystem Power Bonus = ( Skill Level / 300 ) * ( 75 - Current Subsystem Power Setting )

Example: A skill level of 100 and a current subsystem power setting of 25 will produce an efficiency bonus of +25"

Archived Post 02-22-2012 02:51 PM

even if that is the case, it's still not boosting my pwer systems at all

Archived Post 02-22-2012 06:02 PM

You have to be on a non-Sector Space map (i.e. mission map, Sol map, K-7 Space map, etc). In sector space most skills and equipment are disabled.

Archived Post 02-23-2012 03:22 PM

Quote:

Originally Posted by fuzun (Post 4042671)
You have to be on a non-Sector Space map (i.e. mission map, Sol map, K-7 Space map, etc). In sector space most skills and equipment are disabled.

still doesn't make a difference


All times are GMT -7. The time now is 12:48 AM.