Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Graphical and Sound Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Minor glitch with the Peace Bridge (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=263147)

Archived Post 03-26-2012 02:39 PM

Minor glitch with the Peace Bridge
 
Visited my bridge today and noticed this. It's not a big deal but I figured I would point it out.

http://i.imgur.com/7zcID.jpg
http://i.imgur.com/nFWFf.jpg

Archived Post 03-26-2012 08:46 PM

Quote:

Originally Posted by sterlingx2011 (Post 4123209)
Visited my bridge today and noticed this. It's not a big deal but I figured I would point it out.

http://i.imgur.com/7zcID.jpg
http://i.imgur.com/nFWFf.jpg

I have a different set of bridges and I've also got a few crew members standing on consoles and the such just like that, but mine are on the crew and engineering decks.

Have you tried switching to a different bridge and the going to bridge view, going back to tac view and then changing back to this bridge and seeing if maybe it was just an initial patch/load error in the spawn point?

Archived Post 03-26-2012 10:21 PM

I've noticed that too, sometimes I even get a BO pushing invisible buttons on an empty wall.

Archived Post 03-27-2012 03:35 PM

So I decided to take the advice offered and try some of the other bridges from the intrepid pack. Here are some screenshots from what I saw.

http://i.imgur.com/XFlO6.jpg
http://i.imgur.com/NmdLF.jpg
http://i.imgur.com/IqY3s.jpg


All times are GMT -7. The time now is 12:29 AM.