Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   collateral damage - safe passage (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=266420)

Archived Post 04-14-2012 10:50 AM

collateral damage - safe passage
 
Doing the Collateral Damage mission with the borg and undine. I'm at the part where you have to escort the escape shuttles to safety. I've destroyed the borg sphere and the two other borg ships, but no other ships appear. I've flow around the entire map and sat there with the shuttles and nothing happens. I've logged out and re-tried it and all with the same result every time. What am I missing? Is this bugged? Seems like something else is supposed to spawn.

Archived Post 04-23-2012 05:38 PM

Quote:

Originally Posted by grogger
Doing the Collateral Damage mission with the borg and undine. I'm at the part where you have to escort the escape shuttles to safety. I've destroyed the borg sphere and the two other borg ships, but no other ships appear. I've flow around the entire map and sat there with the shuttles and nothing happens. I've logged out and re-tried it and all with the same result every time. What am I missing? Is this bugged? Seems like something else is supposed to spawn.

I hear ya grogger! Same thing happened to me. Destroyed Borg Sphere and 3 Borg Probes.......and then nothing happened. Tried a few times with same result. I don't get it! All that time with the mission and no conclusion or rewards. It sucks. Don't see any other posts about this. ANYONE???

Archived Post 04-24-2012 07:27 PM

boo
 
I've put in two in-game support tickets for this and still have not heard anything back. :(

Archived Post 04-24-2012 09:02 PM

Alot of issues going around with the Maps so hope fully it should be fixed soon.

Archived Post 04-25-2012 09:34 PM

I just tried the safe passage portion again just now and one wierd thing I did notice... when you fly up towards the shuttles, it almost looks like there is an enemy in the same place the shuttles are. However, when you get to where the shuttles are, the sphere and the other three borg ships spawn.... then nothing else. I wonder if something has an incorrect spawn point.:mad:

Archived Post 04-29-2012 07:12 AM

still failing
 
I put in a ticket to the GM and their first response was to exit the mission and go back in. I responded that I've done that SEVERAL TIMES and their next response was to drop the mission and try again. Seriously? It's a long mission, others are having the same problem and their not going to even look at it? fail!:mad:

jamesbryce 09-20-2012 12:51 PM

Safe Passage...I figured it out
 
I read all your posts and figured out through trial and error how to accomplish this mission. When the escape shuttles appear, begin to escort them. This will trigger a Borg sphere and three probes. LET THE SPHERE FIRE UPON THE SHUTTLES BEFORE YOU ATTACK IT!!! Once you have defeated the sphere, the shuttles will come under fire from the probes. Destroy the probes and then the shuttles will make their warp jump thus ending the mission

draith1 09-20-2012 10:51 PM

Safe passage bug
 
I attempt to try your fix for the end of this mission, but I can't even get the shuttles to move. They just sit there doing nothing. I even went and brought the sphere to them without attacking it, but the sphere only attacked me and not the shuttles.:mad:

dreadlindwyrm 12-07-2012 09:10 AM

I have now tried several times to complete the last phase of this mission, but I cannot get the shuttles to move. The borg sphere appears to only target me, and thus the fix given earlier does not work, as I cannot get the sphere to engage the shuttles.

Any suggestions?

myossarian 08-05-2013 04:08 AM

Last post in this thread is 8 months old and I'm running into the exact same problem today... Good to know these things get fixed :mad:


All times are GMT -7. The time now is 02:15 AM.