Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Tribble - Announcements and Release Notes (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=228)
-   -   Tribble Test Server FAQ (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=280511)

pwebranflakes 06-22-2012 06:11 PM

Tribble Test Server FAQ
 
Hi Captains,

We've put together a FAQ to help answer questions you might have about the Tribble Test Server. Check it out here: Tribble Test Server - FAQ

Cheers,

Brandon =/\=

nynik 06-23-2012 04:17 PM

Bran, the character copy function still seems broken, by way of not allowing people with more than 6 characters to scroll down the drop box to select characters further along the list. Can you pass this on to the web team or whomever please?

Thanks.

pwebranflakes 06-25-2012 02:34 PM

Quote:

Originally Posted by nynik (Post 4383771)
Bran, the character copy function still seems broken, by way of not allowing people with more than 6 characters to scroll down the drop box to select characters further along the list. Can you pass this on to the web team or whomever please?

Thanks.

We're looking into this :)

Cheers,

Brandon =/\=

comkiller007 06-27-2012 08:44 PM

Is Character Transfer Down for tribble?
 
I have been unable to transfer any toons today? I'm wondering because I keep getting a message that says unable to copy character please try again later so i come back a few hours later and it still says the same thing I have tried it on all my toons and nothing.

ozujsko 06-28-2012 07:27 AM

i read the FAQ but didnt find anwser to my question: i have already copyed caracter on tribble,but now i want to update that caracter, now when i copy the same caracter from holodeck to tribble will that caracter be rewrited or updated,i dont want to loose my fleeet credits even on tribble

suricatta 06-28-2012 07:34 AM

Quote:

Originally Posted by ozujsko (Post 4470731)
i read the FAQ but didnt find anwser to my question: i have already copyed caracter on tribble,but now i want to update that caracter, now when i copy the same caracter from holodeck to tribble will that caracter be rewrited or updated,i dont want to loose my fleeet credits even on tribble

When you copy the same charactor over it just renames the new one by adding a number to its name, for example, if you have a charactor called 'Ozujsko' and copy it over a 2nd time, it will just be called 'Ozujsko1' if the other name is already taken.

ozujsko 06-28-2012 10:37 AM

thanks on your replay

captrayvenwing 06-28-2012 08:30 PM

Quote:

Originally Posted by nynik (Post 4383771)
Bran, the character copy function still seems broken, by way of not allowing people with more than 6 characters to scroll down the drop box to select characters further along the list. Can you pass this on to the web team or whomever please?

Thanks.

Quote:

Originally Posted by pwebranflakes (Post 4419071)
We're looking into this :)

Cheers,

Brandon =/\=


Any idea when this will get done? ior if its going to get fixed at all... the char i want to bring over i cant 8P she is at the bottom of the list somewhere.

crusty8mac 07-06-2012 09:58 AM

Still having the truncated list problem.

foxyhellokitty 07-06-2012 08:47 PM

Tribble Server down?
 
Can't get in - says there is maintenance? Wish you guys could notify via Forums or something...


All times are GMT -7. The time now is 10:17 AM.