Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Tribble - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Negative Fleet Marks - Starbase Fleet Defense (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=289291)

soleone 06-29-2012 06:02 PM

Negative Fleet Marks - Starbase Fleet Defense
 
Public queue today.

Mixed teams (STF & KDF) / KDF Starbase (could be targeted by Starfleet, they destroyed it later).

On completion everyone got - (minus!) 15 Fleet Marks! I had zero marks before, but some of my fleetmates claimed they actually lost some of their marks.

=> Is this intended? It would allow griefing, even if starbases are not targetable by the other faction. AFKers could cause you to loose Fleet Marks instead of earning them.

zestypiquante 07-13-2012 09:26 AM

That happened to me last night as well. Myself and some fleetmates were doing Starbase Defense, and everyone got -1 Fleet Marks. We didn't lose any, however, but we'd already put all the Fleet Marks we had from earlier Fleet Actions into our Starbase.

ducklesworth 07-13-2012 07:47 PM

Two of my fleetmates had the same thing happen to them. One is at -8 fleet marks, and the other is at -16. what gives?

manzorian 07-13-2012 09:40 PM

Same issue here as well. Just did a PUG Starbase Fleet Defense to kill some time & got -2 fleet marks. In game text shows I lost 1 fleet mark. I checked & it appears I did.

Really, really tired of ALL these bugs in this game. It's just layers upon layers of bugs now.


All times are GMT -7. The time now is 06:28 AM.