Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Alpha (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=323091)

captw 07-22-2012 12:34 AM

Alpha
 
just went through the whole mission called Alpha, killed well the "alpha", beamed back up to my ship to find out I just wasted my entire time on the mission the game had reset the ground part of the mission. So in just a few words this game has screwed up on Mission Tracking. :eek:. I would hope that someone of CRYPTIC would look into this please, it is annoying to just run a mission and not get the complete after you completed it already.

trek21 07-22-2012 01:13 AM

Quote:

Originally Posted by captw (Post 4905461)
just went through the whole mission called Alpha, killed well the "alpha", beamed back up to my ship to find out I just wasted my entire time on the mission the game had reset the ground part of the mission. So in just a few words this game has screwed up on Mission Tracking. :eek:. I would hope that someone of CRYPTIC would look into this please, it is annoying to just run a mission and not get the complete after you completed it already.

well it's doing something similiar on Second Wave, so Alpha isn't the only mission affected.

toralan 07-23-2012 01:14 AM

Work around - please test and confirm.
 
Quote:

Originally Posted by captw (Post 4905461)
just went through the whole mission called Alpha, killed well the "alpha", beamed back up to my ship to find out I just wasted my entire time on the mission the game had reset the ground part of the mission. So in just a few words this game has screwed up on Mission Tracking. :eek:. I would hope that someone of CRYPTIC would look into this please, it is annoying to just run a mission and not get the complete after you completed it already.

I have found this to be true for Alpha and for several other missions. It seems to occur when you beam out too quickly. When you beam out, make sure that the dialog box states that you have completed all mission objectives. Sometimes, it will state that if you leave now, you might lose mission progress. When I then close that dialog (without leaving, obviously) and reopen it, it will state the correct text (All mission objectives completed) and the mission will progress.

yayboo 07-24-2012 04:40 AM

Quote:

Originally Posted by toralan (Post 4917821)
It seems to occur when you beam out too quickly.

No it doesn't. It happens even if the dialog box states that you have completed all the objectives. It's just an old random bug.

jhubelle 07-24-2012 08:14 AM

It's also happening in "Undercover of Night". I think I did that mission six times before it ran correctly. Ended up logging off and trying again the next day.


All times are GMT -7. The time now is 10:53 PM.