Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Iconian Portals forming in Sirius !!! (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=324431)

zerobang 07-23-2012 04:41 AM

Iconian Portals forming in Sirius !!!
 
What is going on here?

http://www.youtube.com/watch?v=tjnt0sCUk_k





- Sirius Sector Block
- Deep Space Encounter
- white space stuff kills the Framerate (from 60 to 30, you cant see that in the 30FPS video *doh*)
- i know this white stuff was in the No Win Scenario map, because it killed my Framerate there too and many were hating it... but i couldn't fly around it there... here those 2 things just hang in space...


anyway... i am sure nobody touched the DSE's for Season 6 (why would they?
those maps are pretty much discontinued content anyway), so how can those *Space Time Rift Anomalies* or *Iconian Space Gates* or whatever they are supposed to be appear in one of those maps just like that?

nynik 07-23-2012 04:44 AM

Step One: Calm Down
Step Two: Turn your bloom down
Step Three: ???
Step Four: PROFIT!!! (More FPS)

These things started in the No-Win Scenario and have spread to other maps, seemingly as a random backdrop.


aarons8 07-23-2012 04:44 AM

go into options, then video then troubleshooting and turn it to directx 9.
this will fix your problem..

it did for me.. i have an ati video card.

zerobang 07-23-2012 04:58 AM

this is DX9

Bloom is at 100%

daiouvegeta2 07-23-2012 05:10 AM

They're in the Mirror Event as well, mix those with the tons of ships in that event and video lag goes straight to hell. And this is after turning the settings to the lowest possible, on everything.

starfleetfc 07-23-2012 05:25 AM

I've seen these in a couple of Borg RA's, my bloom intensity is at 100 percent and my bloom quality is high. I'm on medium settings.

http://img404.imageshack.us/img404/8...2071509374.jpg

hrisvalar 07-23-2012 06:06 AM

Bloom in this game has always been a pain in the ass. At least for, as I understand it, AMD cards. The game doesn't seem to use the same rules for interior maps and space. For me, many planets look like suns with bloom at 100%, so I dialed it down to 20% (at a cost to the appearance of interior maps) so I can at least see where the atmosphere starts, and I too have noticed those white splotches.

Never any lag though.

zerobang 07-23-2012 06:16 AM

Quote:

Originally Posted by hrisvalar (Post 4920261)
Bloom in this game has always been a pain in the ass. At least for, as I understand it, AMD cards. The game doesn't seem to use the same rules for interior maps and space. For me, many planets look like suns with bloom at 100%, so I dialed it down to 20% (at a cost to the appearance of interior maps) so I can at least see where the atmosphere starts, and I too have noticed those white splotches.

Never any lag though.

nah same thing with nvidia cards
i also get the odd sun-planet in various exploration maps

sito1jast 07-23-2012 06:17 AM

lol they also appear in the foundry from yellow nebulas... I remember just before the foundry went down I nearly blinded myself with those things.

captainrevo1 07-23-2012 06:23 AM

Could be iconians

could also be a bug. When they finally do the iconians, portals appearing all over the galaxy would be pretty cool.


All times are GMT -7. The time now is 10:19 AM.