Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Account Server Connection Failed (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=330001)

cptkickbutt 07-27-2012 03:16 AM

Account Server Connection Failed
 
Played fine yesterday no issues, now when i log in it says: Account Server Connection Failed

Any ideas people?

starkyman 07-27-2012 03:22 AM

havin the same problem been try all morning whats goin on?

ga1ena 07-27-2012 03:22 AM

It should work now.

Try it.

starkyman 07-27-2012 03:24 AM

Quote:

Originally Posted by ga1ena (Post 4992661)
It should work now.

Try it.

nop still not workin!!!

cptkickbutt 07-27-2012 03:25 AM

Quote:

Originally Posted by starkyman (Post 4992711)
nop still not workin!!!

Worked ok here for me, i deleted my username and retyped it and password and it worked ok

xacrus 07-27-2012 03:46 AM

Yeah i got the same problem, first time i tried, it didn't work, i exited the game, relogged in through the launcher, and it worked, then went to change characters (and for that, have to log out and back in) and it failed again.
I exited the game and relogged through launcher and now it won't work at all.

Bright side was when i managed to log in that one time, there was no lag xD (less populated)

captainrevo1 07-27-2012 04:43 AM

It really does seem quite random.

if you manage to get in game. dont leave it.


All times are GMT -7. The time now is 04:31 AM.