Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Error: patch client got a message while it was in a state with no response function (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=343901)

mooneshine1 08-06-2012 06:47 PM

Error: patch client got a message while it was in a state with no response function
 
5 hours ago the game just dropped connection. The ONLY thing that has changed on my side is when I bought C-points for a Joined Trill about 3 days ago & re-rolled my toon.

I restarted STO 3 dozen times or so, but the launcher was acting screwy. It usually didn't run at all, but occasionally it did, but very slow. I could only go as far as my character selection screen, but it would time out whenever I would try to connect.

I ran antiviral, cclean, malwarbytes, restarted computer, router, and modem. Finally I just reinstalled STO altogether. now I get a little box up at the top that tries to patch the launcher 3 times before giving me a message saying: patch client got a message while it was in a state with no response function

I've been hounding the forums all day trying to see if anyone else is having the same problem, but I seem to be the only one. I know this was a problem back in the day, but I don't know if it was ever fixed.

Advice would be appreciated.

mooneshine1 08-06-2012 08:52 PM

well, i have no explanation for it, but sto is working again. I think it might have been my isp. Guess I'll never know for sure.

jimmylee19780209 09-05-2012 05:26 AM

solution to patchclient error.
 
goes to this link
http://sto-forum.perfectworld.com/sh...7901&postcount

jimmylee19780209 02-02-2013 07:52 AM

well,I having this patchclient error problem again,and this time s the old launcher can't worked anymore, please any updates launcher or help Pls .


All times are GMT -7. The time now is 06:48 AM.