Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Graphical and Sound Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Borg Shields make my ship Black (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=360931)

superweegee1 08-20-2012 06:45 PM

Borg Shields make my ship Black
 
As the title says, my shields are glitched. After finally getting borg shields, their texture is glitched and makes my ship pure black. How can I fix this?

boglejam73 08-21-2012 05:38 AM

If you are trying the DX 11 video options under advanced settings in your graphics optons, set it back to DX 9, close the game and restart.

A lot of the black textures in game are a result of wonkie DX 11 implementation in the game engine, or you don't have a true DX11 fully supported vid card.

This will probably fix your isue...unless it is something else entirely.

superweegee1 08-21-2012 06:40 AM

=D
 
I don't see an advanced options area in my game...I'm in the "Video" area of the in-game options menu. I think you may be referring to something outside the game. If so, how do I access it?

EDIT: Oh, ok. I'm looking in advanced options (had to check that little box), but I just see detail settings and stuff like that. No DX 11 stuff.

Off Topic: Your signature is awesome.

boglejam73 08-21-2012 08:42 AM

Quote:

Originally Posted by superweegee1 (Post 5378061)
I don't see an advanced options area in my game...I'm in the "Video" area of the in-game options menu. I think you may be referring to something outside the game. If so, how do I access it?

EDIT: Oh, ok. I'm looking in advanced options (had to check that little box), but I just see detail settings and stuff like that. No DX 11 stuff.

Off Topic: Your signature is awesome.

Off topic: thanks

The first option in the advanced settings is a drop box between dx 9 and dx 11 support. The window doesn't display enough of the text to tell that thou. make sure you click on the top option in the drop box, which should be DX9 support. Apply the changes. And then EXIT the game client and restart it from desktop.

Let me know if that fixes you up.

superweegee1 08-23-2012 05:47 AM

I looked, but I don't see the mentioned box. I've included a picture.

http://i.imgur.com/MQINU.png

superweegee1 08-26-2012 07:54 AM

I really need help, could someone reply? Thanks!

sjclark1981 08-26-2012 04:22 PM

click the troubleshooting right at the bottom its hidden in there, I use dx 11 and i havent had the issues you've had.

have a play on the settings anyway see which suit u.

superweegee1 08-27-2012 04:42 AM

I messed with them after I saw your post, but I'm still getting my glitched shields.

sirokk 08-27-2012 12:41 PM

It sounds like the ultra rare borg shields that makes your ship black (almost cloaked) and invulnerable to all torpedoes and energy weapons!

You can test this by disabling your shields and going up against a tactical cube.

Go test it and let us know, ok?

:D

superweegee1 08-27-2012 01:47 PM

I'm not sure if you're just being funny or if you're a jerk...but either way, no. If your being funny, kk. If your a jerk...well....your a jerk.


All times are GMT -7. The time now is 02:46 AM.