Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Tribble - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=229)
-   -   [Bug] Variable Geometry Detonator console not working (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=367231)

cmdrskyfaller 08-25-2012 09:49 AM

[Bug] Variable Geometry Detonator console not working
 
Take one of these consoles in your inventory.


Go into space.


Unequip all tac consoles in your ship.

Equip one mine (I used Tricobalt to test).


Open available abilities window menu (P).

Select mine.

Scroll to where the single-mine drop damage is listed.


With menu open, equip the variable geometry detonator console. Or two..or three of them.


See the damage indicated in the (P) menu does not change.

Equip damage console matching the mine damage type. and damage listed will change.

anelk2 10-29-2012 06:44 PM

confirmed
 
As of todays date Oct 30 2012, I can confirm same observation.
Tested one of these consoles with several different types of mines.
Damage specific projectile damage consoles work on mines and torps, but these do not work at all.

Variable Geometry Detonators are indeed broken.


Lt General Oona - KDF

kaaahhhhhnnnnn 11-06-2012 10:40 AM

It's not just the variable geometry detonators it is all ship consoles and I have contacted Q&A multiple times about it and got no response whatsoever. Energy weapon ones work sometimes but then they stop working but all other consoles I have tried do not add the buff they are supposed to.

Here are some pictures to demonstrate

http://i48.tinypic.com/352ou1l.jpg

http://i46.tinypic.com/2rnf1j5.jpg

http://i49.tinypic.com/6ol6l0.jpg

http://i45.tinypic.com/2itsahf.jpg

I also have a warhead yeild chamber and a console that improves turn rate RCS something or other and neither of those are working either. I have no idea if this is just a display issue or if the buffs are not being applied.

The only console that I use that works without fail all the time is ablative armour

hroothvitnir 11-06-2012 01:24 PM

I believe the only place you see the increase in shield size is in the ship stats UI not the Shield description popup. Which of those where you using to reference from?

kaaahhhhhnnnnn 11-06-2012 03:56 PM

No the console that buffs my shields is supposed to increase the regen rate and I have seen it work before all this started


All times are GMT -7. The time now is 04:41 PM.