Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   [Solved] game won't let me log in through launcher. (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=372411)

woulfgang 08-30-2012 09:54 AM

[Solved] game won't let me log in through launcher.
 
for 3 or 4 days I've been trying everything I can to log into Star Trek Online from updating EVERYTHING to downloading it from different places and reinstalling the game.

I found a link where someone else was having an issue with Display Fusion causing Star Trek Online to crash while trying to log in through the game launcher. he solved it by closing Display Fusion and when I did the same it solved my issue to.


Display Fusion is a program that let's you have more than one background when displaying more than one monitor, and a bunch of other display features. I suggest anyone having issues logging in to close any programs that effect their display.


[Source]
http://www.displayfusion.com/Discuss...f-5531301d5017

woulfgang 08-30-2012 09:56 AM

if this solves many other people's log in issues I would like this to become a [sticky].

miloguy 08-31-2012 12:03 AM

i forgot where to disconect one monitor from the pc , i have windows 7 home premium

i have 2 screens but i doubt this is the issue

speedofheat 08-31-2012 01:00 AM

on the machine that is being affected I only have a single display; and I don't have display fusion

miloguy 08-31-2012 07:26 AM

what is display fusion?

woulfgang 08-31-2012 10:21 AM

you follow the cord behind the monator to the back of the tower and if you have a video card it should be near the bottom but if you have onboard video it would be on the left side
depending on your computer here are a few images of what it should look like.

first link is the one that should be in your computer.
the second link is the wire or plug that should be plugged into the computer.

http://media.wiley.com/Lux/28/80328.image1.jpg
http://www.pctotvconverter.org/wp-co...-cable-pic.jpg

http://news.cnet.com/i/bto/20070809/...mi_540x405.jpg (the bottom smaller plug)
http://www.turtlebeach.com/kb_upload/image/hdmi.jpg

http://media.wiley.com/Lux/27/80327.image0.jpg
http://img.ehowcdn.com/article-new/e...et-800x800.jpg

woulfgang 08-31-2012 10:24 AM

Quote:

Originally Posted by speedofheat (Post 5534501)
on the machine that is being affected I only have a single display; and I don't have display fusion

could you have any other programs that effect your display or background?
perhaps something that changes your background automatically, or in any way controls display features?

woulfgang 08-31-2012 10:30 AM

Quote:

Originally Posted by miloguy (Post 5536831)
what is display fusion?

here is a video I found. it only shows the basic functions I think you get for free but you can buy it and get a bunch more. http://www.youtube.com/watch?v=4LP88rKXw_Y


All times are GMT -7. The time now is 10:32 AM.